TOIMITUSEHDOT

Yleistä

ankkurit.com (Y-tunnus – 3112945-6)  on   omistama korujen verkkokauppa. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Emme vastaa mahdollisista virheistä tuote- tai materiaalitiedoissamme.

Tilaajan tulee olla 18v. täyttänyt henkilö.

Emme luovuta henkilö- tai osoitetietoja kolmansille osapuolille ja emme käytä niitä mainostamisessa ilman asiakkaan lupaa. Säilytämme vain asiakkaiden nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja tiedot tilauksista järjestelmässämme. Näihin tietoihin pääsee vain sivuston ylläpitäjät.

Käytämme sivustolla evästeitä seurataksemme mainoksiemme tehokkuutta.

Olemme Suomalainen yritys ja kaikki lähetyksemme tehdään Suomen sisällä, joten korujen lopulliset kulut asiakkaalle ovat sivuillamme näkyvät hinnat.

 

Toimitusajat

Toimitusaika tuotteillamme normaalisti on n. 1-4 arkipäivää. Postin toiminta voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmoitamme pidentyneestä toimitusajasta aina erikseen. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Vaihto- ja palautusoikeus
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa:

https://ankkurit.com tai suoraan sähköpostilla: info@ankkurit.com.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakaspalautukset lähetetään asiakaspalautuspaketteina Postin kautta. Säilytä postin kuitti asiakaspalautuksesta, palautuslähetykset ovat aina asiakkaan vastuulla. Pakkaa tuote niin, että se on suojattuna paketissa. Liitä aina palautuksen mukaan seuraavat dokumentit:

Palautuslomake kopio tilausvahvistuksesta Palautuslomakkeen voi tulostaa täältä.

Palautusosoite: 37550 Lempäälä 1C 12.

ASIAKASPALAUTUS

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.
Yksilöllisesti kaiverrettuja rannekoruja ei voida ottaa takaisin.

Korujen hoito-ohjeet

Koruja ei pidä käyttää saunassa tai uidessa tai muutenkaan altistaa vedelle liiallisesti. Irroita siis korut ennen suihkua, saunomista tai uimista.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Postin kautta lähimpään toimipisteeseen tai suoraan ovelle asti. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Tuotteet lähtevät aina meiltä ehjinä ja hyvin pakattuina. Tuotteen hajotessa Postin kuljetuksen aikana, ottakaa välittömästi yhteyttä lähipostiinne ja tehkää vahinkoilmoitus.

Emme vastaa kuljetuksessa hajonneista tuotteista, mutta voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa https://ankkurit.com , niin autamme mielellämme tilanteen ratkaisemiseksi.

Toimituskulut

Alle 50€ tilaukset 5.95€. 
Yli 50€ tilaukset on ilmainen. 

Maksuehdot

Maksutavat

Meillä voit maksaa Paytrail Oyj:n kautta suomalaisilla verkkopankeilla, luottokorteilla, MobilePay:lla tai laskulla Collector Lasku –palvelun kautta. 

Yhteystiedot

Ankkurit.com
Y-tunnus: – 3112945-6
Osoite: 33900 Hissikatu 1B61. 
E-mail: info@ankkurit.com
Puhelin: +358413194506 

Yrityksemme toimii vain verkkokauppana, joten ylläolevassa osoitteessa on toimistotilat, joissa emme ota vastaan asiakkaita. Palautukset otamme vastaan vain ylempänä löytyvään palautusosoitteeseen palautusohjeiden mukaisesti.